Miska Photography valokuvaus | Valokuvaaja Joensuu - Kuopio akselilla itäisessä Suomessa | Mainos- ja tuotekuvaus, Lehtikuvaus, Henkilökuvaus ja muotokuvaus, Yrityskuvaus, Joukkuekuvaus, Tapahtumakuvaus, Hääkuvaus, Dokumentaarinen hääkuvaus | Videokuvaus

"Tarinalla on aina kuva"


Ja kuvalla on tunnetusti voimaa. Se herättää mielenkiinnon ja katsojan huomion - parhaimmillaan kuva tuo sisältöä muuhun informaatioon. Ammattiosaamiseni kautta teen laadukasta ja painovaatimuksia mukailevaa kuvaa, monessa muodossa. Seuraan mielenkiinnolla muuttuvaa toimialaani, sen jatkuvaa teknistä kehitystä. Haluan pysyä ajantasalla ja tarjota raikkaat ideat suoraan asiakkailleni. Toimin aktiivisesti sosiaalisen median kanavillani, joista löytyvät tuoreimmat kuvani. Tervetuloa seuraamaan!

Asiakaskuntani koostuu pääosin yrityksistä sekä lehtikustantamoista, mutta myös yksityishenkilöistä. Vuosien varrella olen tehnyt paljon yhteistyötä viestintä- ja mainostoimistojen kanssa. Kaikenlaiset toimeksiannot hoituvat sovitussa ajassa, laadusta tinkimättä.

Työn ohella olen pitänyt valokuvausaiheisia koulutuksia yhdistyksille sekä oppilaille eri kouluissa. Olen kouluttanut myös videokuvauksen opiskelijoita sekä ollut mukana valitsemassa uusia oppilaita koulutukseen.

Itse olen vuosituhannen alkupuolella valmistunut kuvankäsittelijä-valokuvaajaksi ja laajentanut myöhemmin osaamistani videotuotannoissa eri tehtävissä. AV-alalla olen toiminut palkkatyössä sekä yrittäjänä. Muistan, että ensimmäiset videotuotokseni syntyivät noin 30-vuotta sitten ;)

Onko Sinun tarinallasi jo kuva? Ota yhteyttä heti tänään ja tehdään se kuva!


Terveisin valokuvaaja Miska Korpelainen


Yhteistyö

"Miska Photography toimii verkostoyhteistyössä useiden valokuvaajien, videotuotantoyhtiöiden ja muiden tahojen kanssa ympäri Suomen. Joensuun kaupunginteatterille toimin sopimusvalokuvaajana tuottaen mainos- ja markkinointikuvia. Olen Kuvatoimisto Com-pic yhteistyökuvaajien listalla, Valokuvaajat.fi -ammattikuvaajien joukossa sekä OneMinStory -videoyhtiöiden ketjussa, joka tarjoaa videotuotantopalvelut ympäri Suomen". Lisäksi toimin Kataja Basket -koripallojoukkueen virallisena kuvaajana mm. kansainvälisissä otteluissa.
Katso referenssit !


Palvelut ja osaaminen

mainos- ja tuotekuvaus, henkilö- ja henkilöstökuvaus, muoto- ja matrikkelikuvaus, lehtikuvaus, lifestyle- ja ruokakuvaus, interiööri- ja asuntokuvaus, urheilukuvaus, tapahtumakuvaus, dokumentaarinen hääkuvaus, hääpotrettikuvaus, kuvankäsittely ja kuvamanipulaatiot, videokuvaus, monikameratuotannot: tapahtumat ja Live-tallenteet, äänitys sekä valaisu, editointi ja grafiikka, dvd-authorisointi, wordpress pohjaiset www-sivut, atk-palvelut ja neuvonta, koulutus oppilaitoksille ja yrityksille.


Kalusto

Kuvaus- ja valaisukalusto on ajan mukainen ja monenlaiseen tuotantoon riittävä. Liikkuva studiokalusto kulkee mukana minne vain, ulkona ja sisällä tapahtuviin kuvauksiin. Valon ja varjon luomiseen käytetään Elinchrom Quadra Hybrid RX ja BXRi -ammattilaislaitteita sekä Canon sekä Sony - ammattikameroita. Keikoilla on mukana aina vähintään kaksi kamerarunkoa, joten kuvaus ei pääty tekniikkaongelmiin.

Objektiivit ovat tärkein osa laadukkaasti piirtyvää kuvaa, joten luotto on Canonin f/2.8 valovoimaisissa L-sarjalaisissa, joiden polttovälit kattavat laajakulmasta 16-35mm teleen 70-200mm. Lisäksi käytän  Sigman valovoimaisia (f/1.4) ja arvosteluissa menestyneitä "kiinteitä" Art-sarjan 24mm, 35mm ja 50mm polttovälejä eli kaikki tärkeimmät. Henkilökuvaukseen sopii vastaavasti mainiosti Sigman 85mm f1.8 valovoimaisena.

Videotuotannot voidaan kuvata kahdella 4K -  kameralla ja ilmasta DJI Mavic 2 Pro -dronen avulla. Valaisuna parhaiten toimii Led-valosetti. Äänitykseen löytyy haastattelumikrofoni sekä RØDEn kaulus- ja suuntamikit. Meillä on myös slider ja gimbal -vakaaja upeisiin kamera-ajoihin, joka sopii mm. asuntoesittelyvideoihin kuten myös 360° kääntyvä Syrp Genie Mini.

Oletko Pro ja tarvitset kalustoa vuokralle, kysy lisää?

Kaikki kamerat ovat varustettu sisäisellä Wi-Fi yhteydellä, joten kuvaustilanteessa asiakas voi seurata kuvia 9,7 tuuman tabletilta reaaliaikaisesti. Kuvankäsittelyssä käytössä ovat pääsääntöisesti Adobe:n Photoshop sekä Lightroom -ohjelmat ja videoiden editoinnissa Adobe Premiere ja After Effects sekä Final Cut Pro X-ohjelmat.


Ota yhteyttä!


Kuvaaja Miska Korpelainen

GSM 044 237 2375 | info(at)miska.fi

Itä-Suomi |  Eastern Finland


YHTEYDENOTTOLOMAKE | CONTACT ME

"You don't take a photograph, you make it"

-Ansel Adams


Using Format