"Tarinalla on aina kuva"


Kuvilla on voimaa, ne herättävät katsojan huomion ja mielenkiinnon - parhaimmillaan kuva tuo paljon sisältöä muuhun informaatioon. Ammattiosaamiseni kautta teen laadukasta ja tarpeenne vaativaa kuvamateriaalia kaikkiin medioihin.

Seuraan mielenkiinnolla alati muuttuvaa toimialaani ja jatkuvaa teknistä kehitystä. Haluan pysyä ajassa ja tarjota tuoreet ideat asiakkailleni. Toimin aktiivisesti sosiaalisen median kanavillani, joista löytyvät uusimmat kuvani.

Asiakaskuntani koostuu pääosin yrityksistä sekä lehtikustantamoista, mutta myös yksityishenkilöistä. Vuosien varrella olen tehnyt paljon yhteistyötä viestintä- ja mainostoimistojen kanssa.

Olen kouluttautunut kuvankäsittelijä-valokuvaajaksi vuosituhannen alussa ja laajentanut osaamistani työn kautta videotuotantojen eri tehtävissä. AV-alalla olen toiminut palkkatyössä sekä yrittäjänä. Tällä hetkellä suoritan Valokuvaajan ammattitutkintoa(VAT) Outokummussa.

Työn ohella olen pitänyt valokuvausaiheisia koulutuksia yhdistyksille sekä oppilaille eri kouluissa. Olen opettanut myös videokuvauksen opiskelijoita sekä ollut ammattini edustajana mukana valitsemassa uusia oppilaita oppilaitoksiin.

Onko Sinun tarinallasi jo kuva? Ota yhteyttä heti tänään ja tehdään se yhdessä!


Yhteistyö

Miska Photography toimii verkostoyhteistyössä useiden valokuvaajien, videotuotantoyhtiöiden ja muiden tahojen kanssa ympäri Suomen.

Olen sopimusvalokuvaajana Joensuun kaupunginteatterissa. Lisäksi toimin Kataja Basket -koripallojoukkueen virallisena kuvaajana mm. kansainvälisissä otteluissa.

Minut löytää Kuvatoimisto Com-pic yhteistyökuvaajien listalta, Valokuvaajat.fi -ammattikuvaajien joukosta sekä OneMinStory -videoyhtiöiden ketjusta, joka tarjoaa videotuotantopalvelut ympäri Suomen.
Katso referenssit !


Palvelut ja osaaminen

mainos- ja tuotekuvaus, henkilö- ja henkilöstökuvaus, muoto- ja matrikkelikuvaus, lehtikuvaus, lifestyle- ja ruokakuvaus, interiööri- ja asuntokuvaus, urheilukuvaus, tapahtumakuvaus, dokumentaarinen hääkuvaus, hääpotrettikuvaus, kuvankäsittely ja kuvamanipulaatiot, videokuvaus, monikameratuotannot: tapahtumat ja Live-tallenteet, äänitys sekä valaisu, editointi ja grafiikka, dvd-authorisointi, wordpress pohjaiset www-sivut, atk-palvelut ja neuvonta, koulutus oppilaitoksille ja yrityksille.


Kalusto

Kuvaus- ja valaisukalusto on ajan mukainen ja monenlaiseen tuotantoon riittävä. Liikkuva studiokalusto kulkee mukana minne vain, ulkona ja sisällä tapahtuviin kuvauksiin. Valon ja varjon luomiseen käytetään Elinchrom Quadra Hybrid RX ja BXRi -ammattilaislaitteita sekä Canon sekä Sony - ammattikameroita. Keikoilla on mukana aina vähintään kaksi kamerarunkoa, joten kuvaus ei pääty tekniikkaongelmiin.

Objektiivit ovat tärkein osa laadukkaasti piirtyvää kuvaa, joten luotto on Canonin f/2.8 valovoimaisissa L-sarjalaisissa, joiden polttovälit kattavat laajakulmasta 16-35mm teleen 70-200mm. Lisäksi käytän  Sigman valovoimaisia (f/1.4) ja arvosteluissa menestyneitä "kiinteitä" Art-sarjan 24mm, 35mm ja 50mm polttovälejä eli kaikki tärkeimmät. Henkilökuvaukseen sopii vastaavasti mainiosti Sigman 85mm f1.8 valovoimaisena.

Videotuotannot voidaan kuvata kahdella 4K -  kameralla ja ilmasta DJI Mavic 2 Pro -dronen avulla. Valaisuna parhaiten toimii Led-valosetti. Äänitykseen löytyy haastattelumikrofoni sekä RØDEn kaulus- ja suuntamikit. Meillä on myös slider ja gimbal -vakaaja upeisiin kamera-ajoihin, joka sopii mm. asuntoesittelyvideoihin kuten myös 360° kääntyvä Syrp Genie Mini.

Oletko Pro ja tarvitset kalustoa vuokralle, kysy lisää?

Kaikki kamerat ovat varustettu sisäisellä Wi-Fi yhteydellä, joten kuvaustilanteessa asiakas voi seurata kuvia 9,7 tuuman tabletilta reaaliaikaisesti. Kuvankäsittelyssä käytössä ovat pääsääntöisesti Adobe:n Photoshop sekä Lightroom -ohjelmat ja videoiden editoinnissa Adobe Premiere ja After Effects sekä Final Cut Pro X-ohjelmat.


Ota yhteyttä!


Kuvaaja Miska Korpelainen

GSM 044 237 2375 | info(at)miska.fi

Itä-Suomi |  Eastern Finland


YHTEYDENOTTOLOMAKE | CONTACT ME

"You don't take a photograph, you make it"

-Ansel Adams


Using Format